Prijzen

Voor al onze oplossingen geldt dat u deze kunt aanschaffen, maar ook in de vorm van een abonnement kunt afnemen.

Voor al onze ERP software geldt dat wij deze op uw eigen hardware kunnen installeren, maar dat ze ook in de cloud kunnen draaien. En dat kan in de Microsoft cloud zijn op Azure, maar dat kan ook bij de door u gekozen hostingpartner bij u om de hoek.

Aangeschafte software kan in de cloud draaien, software op basis van een abonnement kan op uw hardware geïnstalleerd worden. Eigenlijk is iedere combinatie mogelijk. Wij kunnen inspelen op uw voorkeuren en situatie.

Om de voordelen uit de software te halen wordt deze door onze consultants samen met u ingericht. Onze consultants hebben jarenlange ervaring met het succesvol implementeren van software in uw branch.

Daarom kunnen wij in veel gevallen na een inventarisatie ook een vaste prijs afgeven voor de werkzaamheden. Onze ervaring en focus verlaagt uw risico en verhoogt het rendement van uw investering.

Wilt u weten wat u kunt verbeteren met onze software dan maken we graag een afspraak om uw wensen te bespreken om vervolgens een offerte op maat te maken. 

Natuurlijk kunt u ook contact opnemen voor een kennismaking en geheel vrijblijvende demo.

We spreken u graag!

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van informatie of het maken van een afspraak:

Door onderstaande checkbox aan te vinken geeft u aan op de hoogte te zijn van onze Privacy verklaring en hiermee akkoord te gaan.

Over Rainbow Crossmedia

Rainbow Crossmedia is een dochteronderneming van Rainbow Solutions met een sterke focus op de grafimedia. Wij hebben ons gespecialiseerd op bedrijven die actief zijn in de Print, Packaging, Fulfillment en Communicatie. Voor die bedrijven hebben we standaardoplossingen die allemaal als basis Microsoft Dynamics 365 Business Central hebben, de ERP oplossing voor het MKB. Ook onze medewerkers zijn al jaren actief in deze branches en hebben verstand van uw processen en zijn daarmee een goede gesprekspartner en klankbord. We leveren niet alleen een mooie software, maar helpen ook om uw processen te optimaliseren en zo uw bedrijfsresultaat te verbeteren.