In combinatie met Dynamics leveren wij ook Office 365. Diverse abonnementen zijn beschikbaar met verschillende mogelijkheden. Bekijk hier welke variant het beste aansluit bij uw wensen.

De combinatie van Outlook en Dynamics zal de productiviteit van u en uw collega's sterk verhogen door de mogelijkheid om in Outlook diverse functies van Dynamics te kunnen gebruiken zonder te hoeven wisselen van applicatie. In Outlook wordt direct de relevante informatie getoond die in Dynamics beschikbaar is over de klant die gekoppeld is aan het e-mailadres van het bericht dat u aan het lezen bent. Een offerte maken voor die klant of een vraag beantwoorden over een factuur zijn andere voorbeelden van deze verregaande integratie tussen de Office omgeving en Dynamics.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van informatie of het maken van een afspraak:

Door onderstaande checkbox aan te vinken geeft u aan op de hoogte te zijn van onze Privacy verklaring en hiermee akkoord te gaan.

Over Rainbow Crossmedia

Rainbow Crossmedia is een dochteronderneming van Rainbow Solutions met een sterke focus op de grafimedia. Wij hebben ons gespecialiseerd op bedrijven die actief zijn in de Print, Packaging, Fulfillment en Communicatie. Voor die bedrijven hebben we standaardoplossingen die allemaal als basis Microsoft Dynamics 365 Business Central hebben, de ERP oplossing voor het MKB. Ook onze medewerkers zijn al jaren actief in deze branches en hebben verstand van uw processen en zijn daarmee een goede gesprekspartner en klankbord. We leveren niet alleen een mooie software, maar helpen ook om uw processen te optimaliseren en zo uw bedrijfsresultaat te verbeteren.