Dynamics NAV|Warehousing software voor Fulfilment

Zowel voor dedicated Fulfilment bedrijven als voor drukkerijen die hun beheer van klantvoorraden willen professionaliseren biedt Warehousing de gebruiksvriendelijke ondersteuning van alle financiële en logistieke processen.

Enkele belangrijke aspecten van Dynamics NAV|Warehousing:

  • Elektronische communicatie en handmatige invoer: Warehousing biedt een aantal van elektronische communicatiekanalen met behulp van de nieuwste XML-standaarden. Uw klant kan op een elektronische manier digitale berichten versturen voor inkomende orders, uitgaande orders, status wijzigingen, ..., zonder dat gegeven handmatig ingevoerd moeten worden.
  • Multi-customer: In tegenstelling tot de standaard Microsoft Dynamics NAV modules,  ondersteunt Warehousing een multi-customer artikeltabel. Hierdoor wordt elk artikel in de database één op één verbonden met een klant, waardoor inzicht in de voorraad en geschiedenis per klant heel gemakkelijk te realiseren is.
  • Tracking & Tracing: Een belangrijke aanvulling op de standaard modules van Microsoft Dynamics NAV is de gedetailleerde tracking & tracering van serienummers, pallet nummers en andere verpakkingsnummers (lot, partij, vervaldata etc..) door alle magazijnen heen. Warehousing ondersteunt alle soorten goederenopslag: pallets of niet-gepalletiseerde artikelen, zowel serienummer artikelen of non-serienummer producten, van opslag in stellingen alsmede bulkgoederen.
  • RF-scanning: Zowel op RF-gebaseerde en handmatige procedures: Binnen Warehousing is het mogelijk om op basis van RF-scanning alle warehouse-activiteiten uit te voeren, het zogenaamde paperless scanning principe wordt volledig ondersteund. 

Alle goederen bewegingen kunnen automatisch worden geregistreerd met behulp van draadloze barcodescanners. Daarnaast biedt Warehousing de mogelijkheid om alle noodzakelijke formulieren en procedures handmatig uit te voeren.

  • Tarieven en facturatie: In de tarieftabellen van Warehousing kunt u alle prijsafspraken vastleggen die u met uw klant heeft gemaakt. Voor inslag, opslag (bewaarloon), uitslag en diensten kan per klant de prijsstructuur vastgelegd worden zodat u periodiek met een druk op de knop de facturen kunt genereren waarmee u uw dienstverlening aan de klant kunt doorbelasten.
  • Integratie met PrintVis: Voor bedrijven die naast of in plaats van product fulfilment ook document fulfilment uitvoeren, hebben wij Warehousing ook geïntegreerd met PrintVis, onze oplossing voor de grafische industrie. Daarmee kunt u bijvoorbeeld calculaties maken voor het printen en couverteren van direct mailings waarbij het deels aangeleverde materiaal wordt ingeslagen in het magazijn. En samen met de eventueel gepersonaliseerde documenten kunt u ook andere artikelen toevoegen in de envelop of verpakking.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van informatie of het maken van een afspraak:

Door onderstaande checkbox aan te vinken geeft u aan op de hoogte te zijn van onze Privacy verklaring en hiermee akkoord te gaan.

Over Rainbow Crossmedia

Rainbow Crossmedia is een dochteronderneming van Rainbow Solutions met een sterke focus op de grafimedia. Wij hebben ons gespecialiseerd op bedrijven die actief zijn in de Print, Packaging, Fulfillment en Communicatie. Voor die bedrijven hebben we standaardoplossingen die allemaal als basis Microsoft Dynamics 365 Business Central hebben, de ERP oplossing voor het MKB. Ook onze medewerkers zijn al jaren actief in deze branches en hebben verstand van uw processen en zijn daarmee een goede gesprekspartner en klankbord. We leveren niet alleen een mooie software, maar helpen ook om uw processen te optimaliseren en zo uw bedrijfsresultaat te verbeteren.