Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central is de ERP oplossing voor het MKB. Wereldwijd helpt het bedrijven in allerlei talen en valuta's bij het managen van hun financiële administratie, supply chain en productie. Begin met wat u nu nodig heeft en pas eenvoudig aan als dat voor uw bedrijf nodig is. In de Microsoft cloud of op uw eigen hardware, de keus is aan u.

Microsoft Dynamics 365 Business Central en Office 365 is de winnende combinatie. Als uw email, agenda en bestanden naadloos samen komen met uw gegevens, rapportages en bedrijfsprocessen krijgt u een geïntegreerde ervaring die geen ander stand alone oplossing kan bieden. Deel het overzicht met uw collega's op uw Sharepoint site en zoom eenvoudig in op de details in Microsoft Dynamics 365 Business Central zonder van applicatie te hoeven wisselen. Een consistente gebruikerservaring over verschillende devices maakt het voor uw mensen eenvoudig om hun dagelijkse werkzaamheden te voltooien of ze nu thuis zijn of op kantoor.

De gebruiker die toegang krijgt tot Dynamics 365 Business Central is gekoppeld aan één of meerdere rollen, zoals inkoper, verkoper, magazijnmedewerker, etc. Voor deze rollen zijn Dashboards (Rolcentra) gemaakt die een overzicht geven van de belangrijkste informatie voor de medewerker, de uit te voeren werkzaamheden en daarbij ook toegang tot de benodigde functionaliteit geeft.

 

 

 

 

In de video wordt als voorbeeld een rolcentrum getoond voor een ordermanager binnen een grafisch bedrijf.

 

 

 

Download de brochure met een overzicht van alle functionaliteit in Dynamics NAV.

 

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van informatie of het maken van een afspraak:

Door onderstaande checkbox aan te vinken geeft u aan op de hoogte te zijn van onze Privacy verklaring en hiermee akkoord te gaan.

Over Rainbow Crossmedia

Rainbow Crossmedia is een dochteronderneming van Rainbow Solutions met een sterke focus op de grafimedia. Wij hebben ons gespecialiseerd op bedrijven die actief zijn in de Print, Packaging, Fulfillment en Communicatie. Voor die bedrijven hebben we standaardoplossingen die allemaal als basis Microsoft Dynamics 365 Business Central hebben, de ERP oplossing voor het MKB. Ook onze medewerkers zijn al jaren actief in deze branches en hebben verstand van uw processen en zijn daarmee een goede gesprekspartner en klankbord. We leveren niet alleen een mooie software, maar helpen ook om uw processen te optimaliseren en zo uw bedrijfsresultaat te verbeteren.