Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 is de overkoepelende naam voor een groot aantal geïntegreerde Apps in de cloud op het gebied van ERP, CRM, Office 365, Azure en Business Intelligence. 

Dynamics 365 Business Central is binnen die suite van Apps de nieuwe naam voor Dynamics NAV die wij als Rainbow Crossmedia zullen gaan leveren en implementeren zodra ook PrintVis als App beschikbaar is.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van informatie of het maken van een afspraak:

Door onderstaande checkbox aan te vinken geeft u aan op de hoogte te zijn van onze Privacy verklaring en hiermee akkoord te gaan.

Over Rainbow Crossmedia

Rainbow Crossmedia is een dochteronderneming van Rainbow Solutions met een sterke focus op de grafimedia. Wij hebben ons gespecialiseerd op bedrijven die actief zijn in de Print, Packaging, Fulfillment en Communicatie. Voor die bedrijven hebben we standaardoplossingen die allemaal als basis Microsoft Dynamics 365 Business Central hebben, de ERP oplossing voor het MKB. Ook onze medewerkers zijn al jaren actief in deze branches en hebben verstand van uw processen en zijn daarmee een goede gesprekspartner en klankbord. We leveren niet alleen een mooie software, maar helpen ook om uw processen te optimaliseren en zo uw bedrijfsresultaat te verbeteren.