Onze oplossingen

De basis voor onze oplossingen is Dynamics 365 Business Central, de ERP oplossing van Microsoft voor het MKB.

Voor de specifieke markten waarop Rainbow Crossmedia zich richt is die standaard ERP oplossing geïntegreerd met PrintVis, Warehousing en/of Crossmedia NL.

Daarmee bieden we voor al onze klanten een standaard oplossing waarmee ruim 90 procent van hun eisen en wensen ingevuld kunnen worden.

Aanvullend op deze ERP oplossing is het ook mogelijk om Office 365 aan te schaffen, waarmee een geavanceerde integratie mogelijk is die de productiviteit van u en uw collega's sterk kan verhogen.

 

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van informatie of het maken van een afspraak:

Door onderstaande checkbox aan te vinken geeft u aan op de hoogte te zijn van onze Privacy verklaring en hiermee akkoord te gaan.

Over Rainbow Crossmedia

Rainbow Crossmedia is een dochteronderneming van Rainbow Solutions met een sterke focus op de grafimedia. Wij hebben ons gespecialiseerd op bedrijven die actief zijn in de Print, Packaging, Fulfillment en Communicatie. Voor die bedrijven hebben we standaardoplossingen die allemaal als basis Microsoft Dynamics 365 Business Central hebben, de ERP oplossing voor het MKB. Ook onze medewerkers zijn al jaren actief in deze branches en hebben verstand van uw processen en zijn daarmee een goede gesprekspartner en klankbord. We leveren niet alleen een mooie software, maar helpen ook om uw processen te optimaliseren en zo uw bedrijfsresultaat te verbeteren.