Een aantal van onze klanten

 

Acket drukkerij kartonnage bv is één van de oudste producenten voor verpakkingen van vouwkarton in Nederland. Het familiebedrijf is opgericht in 1884 en werd in 2009 bij Koninklijke Beschikking benoemd tot Hofleverancier. Een focusmarkt voor Acket is de foodindustrie in de Benelux en omgeving. In het bijzonder bij retailbrands en privatelabels hebben wij een zeer sterke positie opgebouwd.

“Als vooruitstrevend bedrijf, gericht op continuïteit willen we aan kunnen blijven sluiten op universele software ontwikkelingen. Ons oude grafische administratieve systeem voldeed niet aan deze wens. We zijn op zoek gegaan naar een universeel systeem waarmee we dit perspectief wel hebben.” – Tom Acket, algemeen directeur

Zalsman is dé grafimedia-partner om samen communicatieprojecten tot een succes te maken. Communicatie op papier en/of digitaal voor een eerlijke prijs met ongekend snelle levertijden. Een brede dienstverlening waarbij ú centraal staat. 
Voor al uw wensen op het gebied van drukken, printen, web2print en logistiek hebben wij een passende oplossing. Of u nu regionaal of internationaal opereert, in de zorg, bedrijfsleven of bij de overheid, wij helpen u graag van al uw producties en projecten een succes te maken.

Het kán bij Zalsman! 

“Innovatief Zalsman wil met de nieuwste technologie samenwerken om concurrentievoordeel te behalen.”
– Frans Selles, directeur Innovative Print en ICT manager

 

Lijnco biedt communicatie-oplossingen van A tot Z, met een focus op data-analyse en personalisatie. Wij verzorgen graag het hele traject: advies, ontwerp, productie, handling, opslag en distributie. 

Klanten in Nederland, Duitsland en België kennen ons als een betrokken en betrouwbare partner voor al hun communicatie-output: van veredelde/gepersonaliseerde DM-acties (on- en offline) en logistieke documenten tot beveiligd drukwerk, tickets en zegels.

 

De missie van de VPRO beschrijft de uitgangspunten die gehanteerd worden bij het maken van de VPRO-programma’s. De VPRO is een publieke omroep waarbinnen creativiteit, wereldburgerschap, innovatie en eigenzinnigheid leidraad zijn, met het publiek als uitgangspunt. Voor dat publiek, de creatieve klasse, wil de VPRO een knooppunt zijn van vakmanschap en expertise, betrokkenheid en passie. De VPRO wil een innoverende en initiatiefrijke partij zijn in het maatschappelijk debat en toonaangevende, verdiepende, crossmediale inhoud bieden en doet dat in samenwerking met nationale en internationale partners. Daarbij is de VPRO initiator, producent, platform en gespreksleider en inhoudelijk verbonden met al diegenen die waarde hechten aan wereldburgerschap, creativiteit en kwaliteit.

 

Moduli Print heeft een toonaangevende positie ingenomen in Nederland, België en Duitsland als producent van:

  • acceptgiro (SEPA) formulieren
  • briefpapier A4
  • kettingformulieren op rol en zigzag
  • planoformulieren
  • sets & bloks
  • thermische formulieren
  • zelfkopiërende formulieren
 

Insight Graphics is een fullservicebedrijf voor grafische media. In de volle breedte van het vakgebied kunnen wij u van dienst zijn. Dankzij onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring besparen wij u geld en verbeteren wij de kwaliteit van uw processen en eindproducten.

 

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van informatie of het maken van een afspraak:

Door onderstaande checkbox aan te vinken geeft u aan op de hoogte te zijn van onze Privacy verklaring en hiermee akkoord te gaan.