Testimonial Zalsman BV

Zalsman BV is een regionaal, nationaal en internationaal opererend grafisch bedrijf met vestigingen in Zwolle, Kampen, Voerendaal, Groningen en Amsterdam. Naast Dynamics NAV|PrintVis, waar u meer over kunt lezen in de Testimonial, gebruikt Zalsman ook onze oplossing Dynamics NAV|Warehousing voor het beheren van artikelen van hun klanten waardoor die klanten 24/7 via webportals hun voorraad kunnen bekijken en af kunnen roepen.

 

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van informatie of het maken van een afspraak:

Door onderstaande checkbox aan te vinken geeft u aan op de hoogte te zijn van onze Privacy verklaring en hiermee akkoord te gaan.

Over Dynamics 365 Business Central|PrintVis

De meeste traditionele managementinformatiesystemen voor de grafimediasector zijn niet in staat die ondersteuning te bieden die vandaag de dag nodig is. Klanten verwachten brede dienstverlening die vaak veel verder gaat dan alleen drukwerk. Denk aan voorraadbeheer, prepress werkzaamheden, het bouwen van websites, databasebeheer of volledige fulfilment, maar ook verkoopprijzen op basis van prijslijsten in plaats van calculaties.

Om die dienstverlening te kunnen bieden, is een flexibel en geïntegreerd bedrijfsinformatiesysteem nodig dat al uw processen ondersteunt. Dynamics 365 Business Central|PrintVis biedt uitgebreide functionaliteit om uw klanten op al die vlakken van dienst te zijn.