Omnimark kiest voor Microsoft Dynamics NAV | PrintVis

Omnimark te Weesp heeft recent aan Rainbow Crossmedia de opdracht gegeven voor de levering en implementatie van de Microsoft Dynamics NAV ERP/MIS software in combinatie met de brancheoplossing PrintVis. Omnimark is gespecialiseerd in de belettering en bekleding van producten, gebouwen en voertuigen. Bij Omnimark werken dagelijks meer dan 50 specialisten aan de realisatie en bewaking van het visuele imago van haar klanten. De propositie bestaat uit de volledige coördinatie, productie en montage/installatie  van de belettering of visuele aankleding. Omnimark opereert landelijk met centraal gelegen een 1.200m2 groot Fleet Decoration Centre in Weesp om daarmee de kwaliteit van de voertuig aankleding in eigen huis te kunnen waarborgen.

Na een gedegen onderzoek en diverse demonstratie sessies werd gekozen om het huidige Xgram systeem te vervangen door Microsoft Dynamics NAV|PrintVis. Voor Omnimark waren zowel de volledig op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde technologie van PrintVis, de gebruikersvriendelijkheid, alsook de volledige integratie met overige Microsoft producten zoals Office365, doorslaggevend voor deze keuze. Het feit dat Rainbow Crossmedia zeer ruime ervaring heeft met de levering en implementatie van Microsoft Dynamics NAV PrintVis resulteerde in de keuze voor Rainbow.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van informatie of het maken van een afspraak:

Door onderstaande checkbox aan te vinken geeft u aan op de hoogte te zijn van onze Privacy verklaring en hiermee akkoord te gaan.

Over Dynamics 365 Business Central|PrintVis

De meeste traditionele managementinformatiesystemen voor de grafimediasector zijn niet in staat die ondersteuning te bieden die vandaag de dag nodig is. Klanten verwachten brede dienstverlening die vaak veel verder gaat dan alleen drukwerk. Denk aan voorraadbeheer, prepress werkzaamheden, het bouwen van websites, databasebeheer of volledige fulfilment, maar ook verkoopprijzen op basis van prijslijsten in plaats van calculaties.

Om die dienstverlening te kunnen bieden, is een flexibel en geïntegreerd bedrijfsinformatiesysteem nodig dat al uw processen ondersteunt. Dynamics 365 Business Central|PrintVis biedt uitgebreide functionaliteit om uw klanten op al die vlakken van dienst te zijn.