Dynamics 365 Business Central | PrintVis

Voor de nieuwste versie van PrintVis, uitgekomen in 2020, is de functionaliteit weer verfijnd en uitgebreid met vele nieuwe mogelijkheden om u te helpen in het verbeteren van uw efficiency en waardevolle informatie tot in iedere hoek van uw bedrijf bij de hand te hebben. 

Nu Microsoft haar bekendste ERP platform onder de paraplu van Dynamics 365 heeft gebracht zullen PrintVis klanten zowel geruststellende herkenbaarheid als opwindende innovatie aantreffen met een verfrissende en uiterst productieve gebruikerservaring. Wij delen de ambitieuze doelstellingen van Microsoft en PrintVis zal de standaard blijven zetten voor ERP systemen in de grafische industrie.

Lees meer over de nieuwe versie in de brochure "Highlights from PrintVis 365 Business Central On-Premise".

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van informatie of het maken van een afspraak:

Door onderstaande checkbox aan te vinken geeft u aan op de hoogte te zijn van onze Privacy verklaring en hiermee akkoord te gaan.

Over Dynamics 365 Business Central|PrintVis

De meeste traditionele managementinformatiesystemen voor de grafimediasector zijn niet in staat die ondersteuning te bieden die vandaag de dag nodig is. Klanten verwachten brede dienstverlening die vaak veel verder gaat dan alleen drukwerk. Denk aan voorraadbeheer, prepress werkzaamheden, het bouwen van websites, databasebeheer of volledige fulfilment, maar ook verkoopprijzen op basis van prijslijsten in plaats van calculaties.

Om die dienstverlening te kunnen bieden, is een flexibel en geïntegreerd bedrijfsinformatiesysteem nodig dat al uw processen ondersteunt. Dynamics 365 Business Central|PrintVis biedt uitgebreide functionaliteit om uw klanten op al die vlakken van dienst te zijn.