De oplossing voor de uitdagingen van een modern grafisch bedrijf

Ondanks de grote verscheidenheid aan processen delen bedrijven in de grafische industrie veelal dezelfde behoeftes. Omdat u veel aanvragen krijgt voor vaak kleine oplages moet u snel en betrouwbaar calculaties kunnen maken waarbij digitaal en prijslijsten steeds belangrijker worden. Verder is goed voorraadbeheer van belang om niet onnodig geld in voorraad te stoppen. De druk op marges maakt het noodzakelijk om verspillingen te minimaliseren en bewerkingen die u niet zelf uitvoert efficiënt uit te kunnen besteden. Door een goede nacalculatie bent u in staat om de winstgevendheid per order en klant te bepalen. Ten slotte moet er een goede communicatie tussen management en productie zijn met een flexibele planning en elektronische orderbonnen om de vele last-minute wijzigingen aan te kunnen. 

PrintVis is voor bedrijven in de grafimedia de verticale oplossing voor Microsoft Dynamics NAV die aan al deze wensen en meer tegemoet komt. Aan PrintVis wordt al meer dan 20 jaar gewerkt en meer dan 250 bedrijven werken er wereldwijd al mee. En dat aantal groeit ieder jaar.

PrintVis is een betaalbare, flexibele en modulaire oplossing die uitzonderlijk schaalbaar is, zodat het kan meegroeien als uw bedrijf groeit of (deels) een andere richting opgaat. PrintVis biedt meerdere type gebruikers en installatiemogelijkheden om aan te sluiten bij uw bedrijf en budget. En voor u die bij de 70% bedrijven hoort met 10 of minder medewerkers: PrintVis is ook perfect voor u. Microsoft ERP is er voor het MKB - Kijk maar eens naar de volgende link:  ERP SMB FactSheet 2015.pdf

Anders gezegd, PrintVis is de perfecte oplossing voor zowel de bescheiden snelle drukkerij op de hoek als voor de grote bedrijven die we allemaal bij naam kennen.

 

 

Klant aan het woord

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van informatie of het maken van een afspraak:

Door onderstaande checkbox aan te vinken geeft u aan op de hoogte te zijn van onze Privacy verklaring en hiermee akkoord te gaan.

Over Dynamics 365 Business Central|PrintVis

De meeste traditionele managementinformatiesystemen voor de grafimediasector zijn niet in staat die ondersteuning te bieden die vandaag de dag nodig is. Klanten verwachten brede dienstverlening die vaak veel verder gaat dan alleen drukwerk. Denk aan voorraadbeheer, prepress werkzaamheden, het bouwen van websites, databasebeheer of volledige fulfilment, maar ook verkoopprijzen op basis van prijslijsten in plaats van calculaties.

Om die dienstverlening te kunnen bieden, is een flexibel en geïntegreerd bedrijfsinformatiesysteem nodig dat al uw processen ondersteunt. Dynamics 365 Business Central|PrintVis biedt uitgebreide functionaliteit om uw klanten op al die vlakken van dienst te zijn.