PrintVis, voor de uitdagingen van vandaag in de verpakkingsindustrie

Van vaste tot flexibele verpakkingen, van food tot pharma, PrintVis begrijpt de uitdagingen in de verpakkingsindustrie en pakt ze aan en lost ze op. Producenten van voedsel- en drankverpakkingen, kartonverpakkingen, labels, wraps en alle andere commerciële verpakkingssoorten staan voor diverse uitdagingen doordat hun klanten steeds meer creatieve oplossingen zoeken om consumenten te verleiden tot het kopen van hun producten.

Zoals elke niche in de grafische industrie heeft ook de verpakkingsindustrie zijn unieke problematiek

Verpakkingsproducenten moeten bijzondere aandacht schenken aan het vrachtgewicht, het gebruik van milieuvriendelijke materialen (zoals plantaardige inkten en recycled papier), de treksterkte van hun producten, maar ook aan de temperatuurgevoeligheid en nog veel meer zaken.

Waar de eindgebruiker vaak de verpakking zonder nadenken verwijderd, begrijpt PrintVis de zware taak die verpakkingsbedrijven aan moeten kunnen om hun klanten tevreden te stellen en de vele uren van planning en de grote complexiteit die gepaard gaat met iedere productierun. 

Daarnaast delen ze dezelfde problemen als andere mini-verticals binnen het commerciële drukken: het beperken van afval, kostenbeheersing van grondstoffen, effectief meten van de performance en tegelijkertijd een winstgevende en innoverende bedrijfsvoering houden.

Al deze zaken vragen om beheersing van uw processen.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van informatie of het maken van een afspraak:

Door onderstaande checkbox aan te vinken geeft u aan op de hoogte te zijn van onze Privacy verklaring en hiermee akkoord te gaan.

Over Dynamics 365 Business Central|PrintVis

De meeste traditionele managementinformatiesystemen voor de grafimediasector zijn niet in staat die ondersteuning te bieden die vandaag de dag nodig is. Klanten verwachten brede dienstverlening die vaak veel verder gaat dan alleen drukwerk. Denk aan voorraadbeheer, prepress werkzaamheden, het bouwen van websites, databasebeheer of volledige fulfilment, maar ook verkoopprijzen op basis van prijslijsten in plaats van calculaties.

Om die dienstverlening te kunnen bieden, is een flexibel en geïntegreerd bedrijfsinformatiesysteem nodig dat al uw processen ondersteunt. Dynamics 365 Business Central|PrintVis biedt uitgebreide functionaliteit om uw klanten op al die vlakken van dienst te zijn.