Communicatie

Voor reclamebureaus en crossmediabedrijven bieden we met Dynamics NAV|CrossmediaNL een standaard oplossing van offerte tot factuur.

Al uw projecten kunnen met onze oplossing gebudgetteerd, geoffreerd, gepland, uitgevoerd en gefactureerd worden. Natuurlijk is ook CRM en een financiële administratie onderdeel van deze geïntegreerde totaaloplossing.

Die oplossing zorgt ervoor dat u efficiënt kunt werken en trekt aan de bel als projecten over budget (dreigen te) gaan.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van informatie of het maken van een afspraak:

Door onderstaande checkbox aan te vinken geeft u aan op de hoogte te zijn van onze Privacy verklaring en hiermee akkoord te gaan.

Over Dynamics 365 Business Central

De meeste traditionele managementinformatiesystemen voor de grafimediasector zijn niet in staat die ondersteuning te bieden die vandaag de dag nodig is. Klanten verwachten brede dienstverlening die vaak veel verder gaat dan alleen drukwerk. Denk aan voorraadbeheer, prepress werkzaamheden, het bouwen van websites, databasebeheer of volledige fulfilment, maar ook verkoopprijzen op basis van prijslijsten in plaats van calculaties.

Om die dienstverlening te kunnen bieden, is een flexibel en geïntegreerd bedrijfsinformatiesysteem nodig dat al uw processen ondersteunt. Dynamics 365 Business Central|PrintVis biedt uitgebreide functionaliteit om uw klanten op al die vlakken van dienst te zijn.